13 Вересня, 2025
Взимку завжди жалію, що закрила мало! Без стерилізації  та варіння. Моя палочка-виручалочка.

Взимку завжди жалію, що закрила мало! Без стерилізації та варіння. Моя палочка-виручалочка.

Рецепт: вага очищених овочів

  • Морква – 1 кг
  • Перець болгарський – 1 кг
  • Цибуля – 1 кг
  • Помідори -1 кг
  • Зелень кропу і петрушки – 1 кг
  • Сіль – 1 кг

Процес приготування:

  1. Всі овочі ріжемо таким способом, як ви це робите для супів – так, як вам зручно.
  2. Зелень дрібно нарізаємо.\
  3. Змішуємо всі овочі та зелень, додаємо сіль, перемішуємо.
  4. Розкладаємо суміш по стерилізованих баночках, закручуємо кришками і ставимо на зберігання в холодильник або ж в підвал, якщо у вас там досить прохолодно.

Закрита таким чином заготівля, завжди залишається дуже ароматною і свіжою.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *