Паштет – це найкраща опція, коли йдеться про смачний перекус або швидкий сніданок. І є рецепти, які смакують так само як їхні мʼясні аналоги.
Паштет з квасолі стане вашим надійним повсякденним супутником навіть поза постом. Він смачний, готується без зусиль та дуже універсальний, розповідає 24 Канал
Рецепт паштету з квасолі
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 12
Інгредієнти:
– банка консервованої квасолі у власному соку;
– банка консервованої квасолі у томатному соусі;
– 4 маринованих перці;
– 2 столові ложки французької гірчиці;
– 1 цибулина;
– зубчик часнику;
– сіль та перець до смаку.
Приготування:
- Пропускаємо через м’ясорубку квасолю в ніжному соусі, квасолю в томатному соусі та маринований перець.
- Дрібно нарізаємо цибулю і обсмажуємо її до золотистого кольору на розігрітій пательні з олією.
- Додаємо до цибулі подрібнену квасолю з перцем, добре перемішуємо, солимо, перчимо, додаємо французьку гірчицю та тертий часник, знову все ретельно перемішуємо.
- Подаємо з улюбленим хлібом.
Смачного!