25 Червня, 2025
Все геніально і просто: Один кабачок або як нагодувати сім’ю легкою і ситною вечерею

Все геніально і просто: Один кабачок або як нагодувати сім’ю легкою і ситною вечерею

Як приготувати легку овочеву вечерю? Цей рецепт дозволить це зробити легко і швидко. А страва вийде ще й ситною, сподобається, навіть тим, хто не любить овочі.

Нам буде потрібно:

  • кабачок
  • ріпчаста цибуля
  • перець
  • зелень
  • часник
  • сир
  • 4 яйця
  • соняшникова олія
  • сіль, перець і улюблені спеції

Кабачок нарізаємо не дрібними кубиками. Солимо, перчимо і залишаємо.

На сковорідці з олією пасеруємо подрібнену цибулину до прозорості, додаємо подрібнений болгарський перець. І обсмажуємо все разом до готовності, можна прикрити кришкою. Не забувайте помішувати!

Викладаємо на сковорідку акуратно кабачок, рідина яка утворилася не повинна туди потрапити. Добре все перемішуємо. Додаємо часничок, через «давилку», ще раз перемішуємо і накриваємо кришкою. Нехай тушкується, а ми поки займемося яйцями.

У мисці змішуємо яйця, сіль, перець і улюблені спеції. Злегка збиваємо вінчиком і виливаємо на овочі. Накриваємо кришкою і залишаємо запікатися на маленькому вогні.

Коли яйця схопляться посипаємо тертим на дрібній тертці сиром і подрібненою зеленню. Чекаємо коли сир розплавиться і подаємо до столу!

До речі, можна додати ще помідор, теж виходить смачно.

Правда ж, все геніально і просто. Приємного апетиту вам і вашій родині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *