Сьогодні пропоную приготувати дуже простий і смачний пиріг із чорною смородиною. Пиріг готуватися дуже просто і швидко.
Для пирога інгредієнти знадобляться дуже прості та доступні. Смородину можна використовувати розморожену чи свіжу.
Ось що нам знадобиться:
320 гр. борошна
2 ч. ложки розпушувача
1/2 ч. ложка солі
100 г цукру
1 яйце
250мл. молока
55 гр. вершкового масла
180 гр. смородини
100 грн. цукру
Випікати при 200 гр. 30-35 хвилин
Покроковий рецепт приготування страви:
- У мисці змішайте борошно, розпушувач, сіль та цукор.
- В іншій ємності змішайте яйце, молоко та розтоплене вершкове масло.
- Вилийте суміш у борошно та перемішайте до однорідного стану.
- Змішайте смородину та цукор і викладіть її у форму 23 см. змащену вершковим маслом та постеленою папером для випічки.
- Викладіть тісто на смородину і розрівняйте.
- Випікайте до готовності.
- Дайте пирогу охолонути у формі 10 хвилин і вийміть та переверніть. Смачного