18 Грудня, 2024
Всіма улюблений салат Мімоза. Не старіє, а навпаки, набирає популярності

Всіма улюблений салат Мімоза. Не старіє, а навпаки, набирає популярності

Найпростіший і звичний всім салат, можна оформити таким чином, що він перетворюється в шедевр кулінарного мистецтва. Ось і з цим салатом Мімоза, ви можете поступити так, як це зробила я – сформувала красивий рулет.

За матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • риба консервована, 1 банка;
  • яйця, 7 шт;
  • картопля, 1 шт;
  • морква, 2 шт;
  • масло вершкове, 50 г;
  • зелень і зелена цибуля.

Для приготування майонезу необхідно:

  • олія соняшникова, 150 мл;
  • яйце, 1 шт;
  • цукор, третина ч.л;
  • сіль, 0.5 ч.л;
  • сік лимона, 1 ст.л;
  • гірчиця, 1 ч.л.

Процес приготування салату Мімоза

Відварюємо картоплю, моркву і яйця, охолоджуємо.

Рибну консерву беріть на свій смак.

Білки і жовтки натираємо окремо на дрібній тертці.

Моркву і картоплю тремо на грубій терці.

Якщо будете готувати домашній майонез, тоді змішуємо всі продукти і перебиваємо занурювальним блендером.

Рибу разом з олією подрібнюємо виделкою.

Зелень і зелену цибулю січемо.

На столі розкладаємо харчову плівку і висипаємо жовтки в вигляді прямокутника. Робимо сіточку майонезу.

Викладаємо білок і сіточка майонезу.

Викладаємо моркву і сіточка майонезу.

Картопля і сіточка майонезу.

Терте вершкове масло.

В середину прямокутника з усіх продуктів викладаємо рибу.

Всіма улюблений салат Мімоза. Не старіє, а навпаки, набирає популярності

Тепер за допомогою плівки звертаємо рулет.

Всіма улюблений салат Мімоза. Не старіє, а навпаки, набирає популярності

Обертаємо рулет плівкою і відправляємо на кілька годин в холодильник.

Виймаємо з холодильника, прибираємо плівку і викладаємо на тарілку, прикрашаємо за смаком зеленню, можна зробити квіточки з половинок білка з жовтком в середині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *