Вчора чоловiковi заманулося приготувати домашню варену ковбасу. I таки приготував!!!
Про це пише Мій Світ
Отож, курку 1.5 кг варимо як на холодець (зi всiма приправами, овочами, тощо).
Виймаємо з бульону (супчик буде), оббираемо мясо вiд кiсток. 300-400мл бульону солимо, перчимо (за смаком), даємо 20 гр желатину.
М”ясо та бульон блендеруемо, добавляемо 2-3 столових ложки соку вареного буряка для кольору.
Блендеруємо до консистенцii густої сметани, весь час куштуючи на смак, чого не вистачає, солi , перцю, улюбленоi приправи
Розливаємо в форму (в нас тетрапак вiд соку лiтрового (якраз все влiзло).
ВСЕ! В холодильник на нiч, а зранку снiдаемо смачнезною вареною ковбаскою)))