Заготовка виходить не тільки хрусткою і свіжою, але й дуже ароматною. Страва ще й гарна, таке можна подавати на святковий стіл, в якості оригінальної закуски до м’ясних страв.

- кабачки, 5 шт;
- морква, 2 шт.;
- зелень до смаку;
- перець горошок по 5 шт. у банку;
- перець запашний по 3 шт.;
- часник по 1 зубчику;
- вода, 1 л;
- сіль, 1 ст.л;
- цукор, 3 ст.л;
- оцет 9%, 50 мл.
ПРИГОТУВАННЯ:
- Кабачки промиваємо і за допомогою овочечистки ріжемо на тонкі слайси.
- Моркву натираємо на грубій тертці або на тертці для корейської моркви.
- Банки і кришки добре миємо.
- На дно кожної банки кладемо зелень, спеції, часник і трохи моркви.
- Пластинки кабачків скручуємо рулетами і складаємо в банку до половини.
- Зверху кладемо моркву, зелень і складаємо знову рулетики з кабачків.
- Зверху кладемо зелень.
- Для маринаду змішуємо воду з сіллю і цукром, доводимо до кипіння і варимо, поки не розчиняться інгредієнти.
- Коли все закипить, вливаємо оцет, перемішуємо.
- Заливаємо маринад в банки, накриваємо кришками і ставимо в каструлю на рушник.
- Наливаємо теплу воду по вінця.
- Після того, як вода в каструлі закипить, стерилізуємо 15 хвилин.
- Закручуємо кришки, перевертаємо і залишаємо повністю остигати.

Зберігати заготовку можна в коморі або в підвалі. Рулетики виходять дуже смачними, хрусткими і пряними, прекрасно поєднуються з м’ясними чи сирними нарізками та іншими стравами.