Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачних вареників, які сподобаються абсолютно всім.
Вареники з моди не вийдуть ніколи. Ця страва улюблену багатьма, без всяких сумнівів. Пропонуємо вам на цей раз порадувати себе і своїх коханих варениками з капустою і грибами з приголомшливо смачним соусом. Він додасть гостроту і новизну. Навіть найвишуканіші гурмани оцінять цю страву гідно. Рекомендую всім спробувати таку смакоту.
Необхідні інгредієнти
- 200 гр печериць
- 600 гр борошна
- 300 гр білокачанної капусти
- 1 ріпчаста цибуля
- 7 столових ложок оливкової олії
- 2 столові ложки гірчиці
- 2 столові ложки каперсів
- 4 столові ложки бальзамічного оцту
- 1 чайна ложка цукрового піску
- сіль за смаком
- вода
Починаємо процес приготування вареників
В першу чергу тонко шаткуємо капусту. Потім очищаємо ріпчасту цибулю і дрібно нарізаємо її.
Вимиваємо гриби і по потребі очищаємо. Після чого розрізаємо на четвертинки
Розігріваємо сковороду з трьома столовими ложками оливкової олії. Відправляємо сюди підготовлені інгредієнти обжарюватися.
Тепер в окрему ємність відправляємо муку і, поступово вливаючи олію, замішуємо круте тісто.
Потім розкатуємо його в пласт і стаканчиком вирізаємо круглі заготовки.
Після чого по центру кожної розміщуємо трохи начинки і добре з’єднуємо краї.
Тепер відправляємо заготовки відварюватися в підсоленій воді до готовності
В окрему ємність відправляємо гірчицю, оливкову олію, яка залишилася, цукровий пісок і оцет. Добре все перемішуємо до однорідності.
Після чого додаємо сюди каперси і знову все перемішуємо.
Перед подачею поливаємо вареники підготовленим соусом.