Приготувавши запечене сало у духовці за цим рецептом, ви легко переконаєте своїх дітей та внуків не тільки у його користі й смаку не гірше, ніж у м’яса
Отже, для приготування м’якого й хрусткого сала вам знадобиться:
- 1,5 кілограма сала з черевної частини;
- 1-2 часника;
- 5 грамів змеленого лаврового листа;
- 15 грамів солі;
- 15 грамів перцю;
- 1⁄4 склянки води.
Покрокова інструкція для приготування.Реклама
Крок No1. Змішати всі інгредієнти (окрім сала) у єдину суміш. Часник попередньо почавити.
Крок No2. Ввімкнути духовку й розігрівати її до 200 С
Крок No3. Між шматками сала зробити надрізи посередині й боках і додати туди попередньо отриману суміш зі спеції.
Крок No4. Залишити сало у такому стані на ніч.
Крок No5. Помістити сало у фольгу та на посудину для випікання.
Крок No6. Залишити його у духовці на півтори години.
Нехай ваші рідні їдять не тільки корисне, але я смачне сало.
Приємного апетиту!