Інгредієнти:
- Майонез.
- Відварена картопля – 500 гр.
- Сіль, перець – за смаком.
- Філе оселедця малосольного – 300 гр.
- Олія – 1 ст.л.
- Ріпчаста цибуля – 1 шт.
- Варені яйця – 3 шт.
- Корейська морква – 150 гр.
- Консервовані маслини.
Спосіб приготування: - Картоплю відварюємо, очищаємо від шкірки, натираємо на великій тертці і перекладаємо в глибокий салатник, дно якого попередньо змащуємо майонезом.
- Картопля солимо, перчимо і робимо сіточку з майонезу.
- Оселедець малосолений обробляємо на філе, прибираємо всі кісточки, нарізаємо дрібним кубиком, викладаємо в салатник, поливаємо олією і робимо сіточку з майонезу.
- Наступним шаром викладаємо дрібно нарізану цибулю і змащуємо майонезом.
- Варені яйця натираємо на дрібній тертці, додаємо в салатник і робимо сіточку з майонезу.
- Останнім шаром викладаємо корейську морквину, робимо майонезну сіточку та прикрашаємо салат консервованими маслинами нарізаними на половинки.
- Забираємо салат у холодильник на пару годин та подаємо до столу.