Пропоную рецепт приготування смачного і ситного салату для буднів і свят. Давайте приготуємо салат “Корейська курка” з капустою і морквою по-корейськи.
Для цього салату ідеально підійде куряче філе, хоча можна використовувати і темне м’ясо від курячих стегенець. Готується салат дуже легко, чим дуже подобається зайнятим господаркам. Сподіваюся, що цей рецепт стане улюбленим у вашій родині.
Інгредієнти
- Капуста білокачанна – 150 г
- Філе куряче – 1 шт.
- Морква по-корейськи – 100 г
- Майонез – 2 ст. л.
- Перець чорний мелений – 0,5 ч.л.
- Сіль – 1 ч.л.
Як приготувати салат “Корейська курка”
Куряче філе залити гарячою підсоленою водою і відварити протягом 30 хвилин.
Філе вийняти з відвару, обсушити, остудити і нарізати дрібними кубиками.
Капусту нашаткувати тонкою соломкою.
Посипати капусту сіллю і злегка перетерти руками.
З’єднати капусту, філе і морква по-корейськи, посипати перцем.
Суміш перемішати, заправити майонезом і знову перемішати
При подачі салат можна посипати подрібненою зеленню. Смачного!