8 Жовтня, 2025
В холодну осінь та зиму салати з вареного бурячка готую дуже часто: ділюся улюбленим рецептом.

В холодну осінь та зиму салати з вареного бурячка готую дуже часто: ділюся улюбленим рецептом.

Швидка страва з простих продуктів підійде і до святкового столу. Ваші близькі обов’язково попросять добавки, головне шари не промазувати, тоді салат виходить особливо повітряним і смачним.

Рецепт:
Буряк 1 шт.
Цибуля 0.5 шт.
Яйця відварні З шт.
Сир 50 г
Майонез
Часник 1-2 зубчика
Сіль, перець ( за смаком )
Кількість інгредієнтів можна збільшити.

Приготування:

Варений буряк натираю на великій терці.

Беру плоску тарілку і першим шаром викладаю буряк, нічого утрамбовувати не треба.

Видавлюємо зверху за смаком часник, посипаємо цибулею.

Трохи поперчити і посолити дрібкою солі.
Щоб бачити у стрічці рецептики, добре проявляти активність, ставити вподобайки , коментувати та ділитись з друзями. Дякую за розуміння та підтримку.
Робимо сіточку з майонезу, нічого не промазуємо.

Далі білки я натерла на дрібній терці і в салат, зверху сіточка майонезу.

Сир на дрібній терці і ще трохи майонезу, так само нічого промазувати не треба.

Зверху посипаємо жовтком, його можна хоч натерти, хоч просто пом’яти.
Верхній шар я не змащую.

За бажанням зверху можна посипати волоськими горішками.
Так само за бажанням їх можна попередньо обсмажити на сухій сковороді.

Все салат вже готовий, він дуже смачний.
Якщо дати йому трохи настоятися стане тільки смачніше.
Всі продукти просто ідеально поєднуються.
А за рахунок того, що салат ми не промазували ложкою ( не приминали ) виходить дуже повітряний.
Закінчується дуже швидко, рекомендую готувати більше.

Бажаю приємних приготувань та смачного Вам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *