Гарячі бутерброди, незалежно від того, приготовлені вони в духовці, мікрохвильовій печі або на звичайній сковороді, — це завжди смачно і ситно. Але раніше я завжди готувала їх по одній або дві штуки за раз. Але після того як випробувала цей рецепт, витрачаю на них зовсім небагато часу.
За матеріалами Лебедине гніздо
Інгредієнти
- Батон — 1 штука.
- Сосиски — 5 штук.
- Молоко — 500 мілілітрів.
- Петрушка — 0,5 пучка.
- Твердий сир — 100 грам.
- Чорний перець — 2 грами.
- Жирна сметана — 200 грам.
- Цибуля — 1 штука.
- Помідори — 2 штуки.
- Орегано — 0,5 чайної ложки.
- Яйця — 6 штук.
- Сіль — 3 грами.
Процес приготування
Перед тим як почати готувати гарячі бутерброди, включіть вашу духовку, а також заздалегідь застеліть дно і стінки дека пергаментом для випікання. Батон наріжте на скибочки, замочіть їх у молоці і розкладіть одним шаром на дно дека.
Далі приготуйте суміш, яку ви в подальшому будете використовувати для заливки. У досить об’ємну миску розбийте яйця і всипте до них орегано, мелений перець і сіль. Ви також можете додати ще свої улюблені спеції.
Збийте міксером до пінистої суміші і відкладіть на час в сторону. Зніміть з сосисок плівку і наріжте їх тонкими кружечками або півкільцями. Твердий сир натріть на тертці. Підійде будь-який обраний вами на ваш смак. Лук почистіть і наріжте якомога дрібніше, щоб потім при вживанні не траплялися його великі шматочки
Вимийте помідори і наріжте їх гострим ножем на невеликі кубики. Свіжу петрушку промийте під холодною водою, просушіть на серветках і порубати. Всі підготовлені інгредієнти додайте в миску зі збитими яйцями. Потім викладіть до них сметану і добре все перемішайте.
Отриману суміш полийте поверх покладених в листі скибочок батона. При необхідності рівномірно розподіліть її за допомогою м’якої лопатки і відправте лист в духовку.
Запікайте бутерброди при 180 градусах приблизно півгодини. Наріжте на частини і подавайте до столу ще гарячими.