2 Березня, 2025
Генеральський салат: гості просять готувати на продаж. Консервую подвійну порцію

Генеральський салат: гості просять готувати на продаж. Консервую подвійну порцію

Це класичний салат з овочевого асорті, який виходить настільки смачним, що багато його вважають найкращим з салатів.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

помідори, огірки по 1 кг;

капуста і цибуля, солодкий перець по 300 г;
морква, 200 г;
сіль, 2 ст.л;
цукор, 100 г;
оцет 9%, 150 г;
олія, 150 г;
зелень і гострий перець за смаком.
Процес приготування

Капусту тонко шаткуємо і змішуємо з тертою морквою, томатами шматочками, цибулею, порізаним тонкими півкільцями, солодким перцем соломкою, рубаною зеленню і гострим перцем за смаком.

Вливаємо оцет, олію, солимо і всипаємо цукор, перемішуємо.

Ми залишаємо салат на 3 години, періодично перемішуючи.

Розкладаємо салат в банки, трамбуємо і заливаємо соком.

Накриваємо кришками і ставимо в каструлю на рушник, наливаємо теплу воду і стерилізуємо 25 хвилин з моменту закипання.

Закручуємо кришки, перевертаємо і вкутуємо до охолодження.

Зберігаємо салат в підвалі або в коморі.

Виходить майже як солянка, така ж ароматна і апетитна. За бажанням можна додати печериці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *