22 Листопада, 2024
Горіховий торт без випічки — відмінне поєднання інгредієнтів робить цей десерт незабутнім

Горіховий торт без випічки — відмінне поєднання інгредієнтів робить цей десерт незабутнім

Торт дуже ніжний, з приємним смаком. Вам сподобається, рекомендуємо.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media

Інгредієнти для коржів:

  • Волоський горіх — 150 г
  • Вершкове масло — 100 г
  • Печиво пісочне — 300 г

Для крему:

  • Борошно — 50 г
  • Шоколад темний — 150 г
  • Масло вершкове — 50 г
  • Цукор — 130 г
  • Яйця — 3 шт.
  • Вершки 33% — 300 мл
  • Молоко — 300 мл
  • Ванільний цукор — 10 г

Для начинки:

  • Банани — 4 шт.
  • Діаметр кондитерського кільця 22 см

Приготування:

Для цього вбиваємо яйця в миску, додаємо ванільний цукор, цукор і борошно. Усе ретельно збовтуємо вінчиком до однорідності. Далі, додаємо молоко, вершки і перемішуємо. Потім отриману масу ставимо на середній вогонь і варимо до загустіння, постійно перемішуючи.

Коли крем загус, в гарячий крем додаємо шоколад, вершкове масло і перемішуємо до розчинення шоколаду. Крем готовий. Залишаємо охолонути до кімнатної температури. Потрібно періодично перемішувати, щоб не утворилася плівка.

Приготуємо коржі:

Для цього підсмажуємо волоські горіхи подрібнюємо разом з пісочним печивом. Легше це зробити в блендері, до дрібної фракції. Якщо немає блендера, то покладіть в пакет і подрібнити качалкою. Окремо горіхи, потім печиво. Отримані крихти всипаємо в глибоку миску, додаємо розтоплене вершкове масло і все перемішуємо

Збираємо торт:

Банани нарізаємо на тонкі кружечки. Крихту для коржів ділимо на чотири рівні частини, а крем на три. Торт будемо збирати в роз’ємному кільці, діаметром 22 cм. Кільце обмотуємо харчовою плівкою і встановлюємо на блюдо, на якому будемо подавати торт.

Першим шаром всипаємо одну частину крихти і рівномірно розподіляємо по формі. На перший шар, з допомогою кондитерського мішка, рівномірно розподіляємо одну частину крему. Шар крему розрівнюємо і викладаємо шар різаного банана.

Таким чином, зберемо весь торт, чергуючи шари крихти, крему і банана. Останнім шаром повинна бути крихта. Торт накриваємо харчовою плівкою і ставимо в холодильник на кілька годин (можна залишити на ніч). Після, дістаємо з холодильника і прибираємо кондитерське кільце і харчову плівку. Торт готовий, він вийшов дуже смачним і ніжним

Всім приємного апетиту!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *