Даний салат не тільки ефектно виглядає, але і має приголомшливий смак! Ніжний, соковитий і шалено смачний салат не залишить байдужим жодного гостя. Легкої пікантності йому додасть морква по-корейськи, а яйця додадуть ніжності
Інгредієнти, які потрібні для приготування:
- 300 г моркви по-корейськи;
- 250 г вареного філе курки;
- Одна банка консервованої кукурудзи;
- Чотири варених яйця;
- Один огірок;
- 200 г сиру;
- 100 г зеленої цибулі;
- Майонез.
Покроковий процес приготування
В першу чергу потрібно зварити філе, а після охолодження поріжте його на маленькі шматочки.
Яйця теж відваріть, охолодіть, очистіть і натріть за допомогою терки з великими отворами
Зелену цибулю промийте, просушіть і дрібно посічіть.
Сир натріть за допомогою терки з дрібними отворами.
Рекомендуємо
Огірок невеликого розміру наріжте у вигляді маленьких кубиків і відсуньте вбік. Він потрібен для прикраси.
Вам знадобиться роз’ємне кільце, діаметром бажано 16 см. За допомогою нього ви будете формувати салат. Встановіть всередині кільця ацетатну плівку і можете приступати до формування страви
На дні тарілки робіть майонезну сіточку і покладіть курочку, рівномірно її розподіливши. Нанесіть знову майонезну сіточку.
Порада! Для того, щоб салат добре зберігав форму, майонез необхідно наносити по краю кожного шару салату.
Наступним шаром викладіть зелену цибулю.
Тепер черга моркви по-корейськи, розподіліть її рівномірно. Трохи залиште морквини, щоб прикрасити салат. зробіть майонезну сітку.
Четвертим шаром йдуть яйця, гарненько їх розрівняйте. Теж нанесіть сіточку майонезу
Вилийте рідину з банки з кукурудзою і рівномірно висипте зверху яєць. Знову майонезна сіточка
Останнім шаром буде сир. Посипте ним зверху кукурудзу, розрівняйте і розподіліть по всій поверхні.
Тепер залишається тільки прикрасити салат.
Для того, щоб зробити коло з моркви по-корейськи, по центру салату поставте склянку. Навколо цієї склянки викладіть моркву рівномірним шаром.
Приберіть стакан і встановіть чарку. Навколо неї викладіть огірки.
У незаповнену серединку насипте кукурудзи.
Після цього помістіть салат на кілька годин в холодильну камеру, щоб він просочився.
Перед тим, як подавати салат, приберіть кільце і зніміть акуратно плівку.
Салатик виглядає дуже красиво і шалено смачний! Він сподобається всім без винятку!