28 Липня, 2025
Готую білоцерківський салат на зиму! Тепер я точно знаю куди “прилаштувати” свій урожай ранньої капусти!

Готую білоцерківський салат на зиму! Тепер я точно знаю куди “прилаштувати” свій урожай ранньої капусти!

Класика, яка ніколи не набридає: молода капуста, болгарський перець, морква, цибулька — просто, але зі смаком

Готується за 10 хвилин… якщо на кухні є помічник, який замість тебе все нашинкує, натре й наріже – кухонний комбайн – це любов з першого шаткування

Білоцерківський салат

Розрахунок на 12 банок об’ємом 1 л.

Інгредієнти:

  • Капуста – 10 кг
  • Перець солодкий – 3 кг
  • Морква – 2 кг
  • Цибуля – 2 кг
  • Петрушка – 2 пучка
  • Цукор – 600 г
  • Сіль – 200 г
  • Оцет – 1 л
  • Олія – 1 л
    Рецепт приготування:
  1. Зачищаємо помиті овочі! І віддаємо естафету кухонному комбайну — він сам нашинкує капусту, натре моркву, наріже перець та цибулю. Ви лише петрушку наріжте
  2. Ну або все це зробити вручну!
  3. Додаємо сіль, цукор, оцет і олію. Добре вимішуємо.
  4. У банки дуже щільно накладаємо салат, накриваємо кришками й стерилізуємо з моменту закипання 45 хвилин.

Зберігати у темному прохолодному місці!

Смакує й відразу, але краще залишити на місяць настоятись. Всім смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *