Класика, яка ніколи не набридає: молода капуста, болгарський перець, морква, цибулька — просто, але зі смаком
Готується за 10 хвилин… якщо на кухні є помічник, який замість тебе все нашинкує, натре й наріже – кухонний комбайн – це любов з першого шаткування
Білоцерківський салат
Розрахунок на 12 банок об’ємом 1 л.
Інгредієнти:
- Капуста – 10 кг
- Перець солодкий – 3 кг
- Морква – 2 кг
- Цибуля – 2 кг
- Петрушка – 2 пучка
- Цукор – 600 г
- Сіль – 200 г
- Оцет – 1 л
- Олія – 1 л
Рецепт приготування:
- Зачищаємо помиті овочі! І віддаємо естафету кухонному комбайну — він сам нашинкує капусту, натре моркву, наріже перець та цибулю. Ви лише петрушку наріжте
- Ну або все це зробити вручну!
- Додаємо сіль, цукор, оцет і олію. Добре вимішуємо.
- У банки дуже щільно накладаємо салат, накриваємо кришками й стерилізуємо з моменту закипання 45 хвилин.
Зберігати у темному прохолодному місці!
Смакує й відразу, але краще залишити на місяць настоятись. Всім смачного!