22 Листопада, 2024
Готую дуже смачне тісто для пиріжків: його можна зберігати тиждень, а пиріжки не черствіють кілька днів

Готую дуже смачне тісто для пиріжків: його можна зберігати тиждень, а пиріжки не черствіють кілька днів

Ці пиріжки залишаються свіжими і м’якими протягом декількох днів. Секрет в тому, що тісто підходить без опари. Воно настоюється в холоді. При необхідності зберігати тісто можна тиждень, якщо поставити його в холодильник. Якщо готувати пиріжки, скориставшись цим рецептом, вони вийдуть настільки смачними, що зникнуть зі столу за вечір. Хочу поділитися з вами цікавим приготуванням дріжджового тесту.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо

Секрет приготування

Найбільше я люблю готувати пиріжки з цього тесту. Вони залишаються свіжими протягом декількох днів. Але у мене вдома більше одного вечора вони не затримуються.

Треба підготувати:

  • Борошно пшеничне — 750 г.
  • Порцію розтопленого маргарину — 200 г.
  • Цукор — 100 г.
  • Яйця курячі — 2 шт.
  • Молоко — 250 мл.
  • Сіль — 1 ч. л.

Покроковий рецепт приготування:

У трохи тепле молоко додати дріжджі, сіль, цукор, яйця, маргарин, розтоплений і охолоджений, борошно. Тісто вимішувати 15 хвилин.

Муки більше не додавати. Готове тісто виходить еластичним. Воно не прилипає до рук, пористе.

Тісто поставити в холодильник, накрити харчовою плівкою, Щоб воно підійшло, буде потрібно не менше 4 годин.

Начинку можна робити будь-яку, яка вам подобається. Особисто в моїй родині люблять картопля, цибуля, обсмажений на олії, плавлений сирок, кріп. З картоплі потрібно приготувати пюре. Цибулю дрібно нашаткувати і обсмажити на олії. Додати в пюре. Туди ж відправити натертий сир і дрібно порізаний кріп. Все перемішати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *