30 Травня, 2025
Готую так м’ясо з особливих випадків: виходить соковито, ніжно і по-домашньому

Готую так м’ясо з особливих випадків: виходить соковито, ніжно і по-домашньому

Хочу поділитися з вами шикарним способом приготування м’яса на святковий стіл. Готую так з особливих випадків, коли хочу здивувати гостей чимось новим та незвичайним.

Покроковий рецепт приготування страви:

1. М’ясо нарізаємо порційними шматочками, перекладаємо в поліетиленовий пакет, додаємо соєвий соус, сіль, чорний мелений перець, хмелі-сунелі, приправу для м’яса та дрібно нарізаний гострий стручковий перець.

2. Потім додаємо дві столові ложки томатної пасти, часник нарізаний тонкими пластинами, сік лимона та олію.

3. Пакет зав’язуємо, добре перетрушуємо і забираємо в холодильник на пару годин маринуватися.

4. Деко для запікання застеляємо пергаментним папером, таким чином, щоб папір звисав з усіх боків, викладаємо замариноване м’ясо і щільно закриваємо папером, що залишився з боків.

Забираємо лист в духовку на 40 хвилин при температурі 190 градусів.

5. Через 40 хвилин деко дістаємо, розгортаємо папір і ставимо в духовку запікатися до рум’яної скоринки ще на 15-20 хвилин.

5. Після приготування подаємо м’ясо до столу з маринованою цибулею, воно дуже нагадує шашлик, смачно виходить неймовірно.

  • Свинина – 1 кг.
  • Соєвий соус – 50 мл.
  • Сіль – за смаком.
  • Чорний перець – 1/3 ч.л.
  • Хмелі-сунелі – 1/3 ч.л.
  • Приправа для м’яса – 1/2 ч.л.
  • Гострий стручковий перець – 1/3 шт.
  • Томатна паста – 2 ст.л.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Сік лимона – 1/2 шт.
  • Соняшникова олія – 3 ст.л

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *