Хочу поділитися з вами шикарним способом приготування м’яса на святковий стіл. Готую так з особливих випадків, коли хочу здивувати гостей чимось новим та незвичайним.
Покроковий рецепт приготування страви:
1. М’ясо нарізаємо порційними шматочками, перекладаємо в поліетиленовий пакет, додаємо соєвий соус, сіль, чорний мелений перець, хмелі-сунелі, приправу для м’яса та дрібно нарізаний гострий стручковий перець.

2. Потім додаємо дві столові ложки томатної пасти, часник нарізаний тонкими пластинами, сік лимона та олію.

3. Пакет зав’язуємо, добре перетрушуємо і забираємо в холодильник на пару годин маринуватися.
4. Деко для запікання застеляємо пергаментним папером, таким чином, щоб папір звисав з усіх боків, викладаємо замариноване м’ясо і щільно закриваємо папером, що залишився з боків.

Забираємо лист в духовку на 40 хвилин при температурі 190 градусів.

5. Через 40 хвилин деко дістаємо, розгортаємо папір і ставимо в духовку запікатися до рум’яної скоринки ще на 15-20 хвилин.

5. Після приготування подаємо м’ясо до столу з маринованою цибулею, воно дуже нагадує шашлик, смачно виходить неймовірно.
- Свинина – 1 кг.
- Соєвий соус – 50 мл.
- Сіль – за смаком.
- Чорний перець – 1/3 ч.л.
- Хмелі-сунелі – 1/3 ч.л.
- Приправа для м’яса – 1/2 ч.л.
- Гострий стручковий перець – 1/3 шт.
- Томатна паста – 2 ст.л.
- Часник – 3 зубчики.
- Сік лимона – 1/2 шт.
- Соняшникова олія – 3 ст.л