7 Квітня, 2025
Готую швидкий тортик без випічки та без печива – смакота неймовірна. Рекомендую!

Готую швидкий тортик без випічки та без печива – смакота неймовірна. Рекомендую!

Сьогодні хочу з Вами поділитися рецептом дуже простого тортика без  випічки. Коли хочеться солоденького, але не хочеться довго поратися з  випічкою, можна приготувати такий торт.

Нам знадобиться:
Кукурудзяні палички – 100 грам
Варене згущене молоко – 1 банка (360 грам)
Вершкове масло – 150 грам
Волоські горіхи – 100 грам
Шоколад темний – 80 грам
Молоко – 80 мл
Покроковий рецепт приготування:

1.Нам знадобляться кукурудзяні палички. Їх потрібно розрізати навпіл. Я взяла приблизно 100 г паличок.

  1. Волоські горіхи потрібно дрібно-дрібно порізати. Досить 100 г горіхів.
  2. Сотейник ставимо на плиту. Викладаємо 150 грам вершкового масла та варене згущене молоко. Я взяла стандартну банку – 360 грам.
  3. Включаємо вогонь і все розтоплюємо, періодично помішуючи віночком.
  4. Вершкове масло розтане, а згущене молоко може трохи залишитися грудочками. Це нормально.
  5. Головне, щоб згущене молоко змішалося з маслом і стало більш рідким.
  6. Додаємо подрібнені волоські горіхи. І все це добре перемішуємо.
  7. Тепер збираємо наш тортик.
  8. Згущене молоко з горіхами виливаємо в кукурудзяні палички. І все це акуратно перемішуємо.
  9. Усі палички повинні перемішатися зі згущеним молоком.
  10. Отриману масу перекладаємо у форму. Я взяла роз’ємну діаметром 18 см.
  11. Добре розподіляємо палички, щоб не було порожнеч. Небагато приминаємо, вирівнюємо.
  12. Відправляємо в холодильник на 2 години для застигання.
  13. Потім звільняємо тортик від кільця. Для цього спочатку акуратно проведіть ножем по краю. Перевертаємо на решітку та прибираємо дно форми.
  14. Я хочу полити тортик шоколадом. Для цього нам знадобиться плитка темного чи гіркого шоколаду. Торт і так буде солодким, тому я взяла гіркий, щоб відтінити смак солодкого згущеного молока.
  15. Додаємо трохи молока і розтоплюємо на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Я розтопила в мікрохвильовій печі короткими імпульсами.
  16. Шоколад із молоком добре перемішалися, тепер поливаємо верх і боки торта.
  17. Відправляємо торт до холодильника ще на деякий час для застигання шоколаду.

Ріжеться тортик не дуже рівно і красиво, при цьому смачний. З чаєм чи кавою відмінно. Ласуни точно оцінять.

Я рекомендую поливати саме гірким шоколадом, щоб торт не вийшов занадто нудотним

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *