Хотілося б поділитися з вами рецептом приготування оригінальної страви, картопляні рулетики з м’ясом.
за матеріалами Наука і правда
Інгредієнти:
- картопля – 500-600г;
- яйцо сире – 1шт;
- борошно пшеничне – 100-150 г;
- фарш змішаний – 500г;
- масло рослинне для смаження.
Приготування
1. Картоплю відварити в мундирі, остудити, почистити, натерти на крупній тертці.
2. Додати сіль, перець, яйце, борошно.
3. У фарш додаємо сіль, перець, спеції, а також холодну воду або кефір або сметану для соковитості.
4. Тісто розкачати в ковбаску і нарізати на шматочки.
5. На корж викладаємо таким же шаром фарш, залишаючи з одного боку 1-1,5 см вільними.
6. Коржик з фаршем закручуємо щільно в рулетик, вільний край тіста притискаємо.
7. Обсмажуємо рулетики на сковороді з маслом з двох сторін до зарум’янювання.
8. Рулетики укладаємо в форму для випічки і ставимо в духовку на 15-20 хвилин при температурі 200 ° С.
9. Хвилин за 5 до закінчення можна посипати тертим сиром.
Смачного!