10 Березня, 2025
Готуємо простий, поживний і дуже смачний салат : таку страву я подаю на будь-який стіл

Готуємо простий, поживний і дуже смачний салат : таку страву я подаю на будь-який стіл

Приготування:
Спочатку я готую  сухарики і поки вони в духовці ріжу  салат. Скибочки хліба ріжу на кубики зручного розміру. Можна взяти білий чи сірий хліб. Перекладаю відразу на деко, солю, перчу, додаю солодку паприку, сушений часник і олію, перемішую руками прямо на деку.

Готую в розігрітій до 200 градусів духовці приблизно 20 хвилин, щоб сухарики стали рум’яними та шматочки хліба відповідно висохли. Відразу після приготування знімаю з гарячого дека, бо продовжуватимуть горіти.

Соковиті смачні помідори ріжу на шматочки середнього розміру. перекладаю в салатник.

Додаю консервовану квасолю, але це може бути і варена квасоля, червона чи біла – не має значення.

Також додаю зелень, солю. Заправляю салат сметаною.

Сухарики розкладаю зверху салату перед подачею, щоб не встигли розмокнути. Так смачно виходить, коли сметана поєднується з соком помідорів і просочує сухарики, просто насолода, а так просто готувати.

Інгредієнти:
Квасоля консервована: 1 банка (або варена)

Помідори: 300 г (можна більше)
Сухарики: 100 г
Пучок зелені: кріп та петрушка
Сіль: ¼ ч. л.
Сметана: 1-2 ст. л.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *