Цей рецепт відомий ще з давніх часів. Капуста виходить дуже смачною, хрусткою, соковитою, готується дуже легко, а результат вас приємно здивує – обов’язково приготуйте.
Інгредієнти:
1000-1200 капусти
2 морквини
1 буряк
1 цибулина
Приготування:
Головку капусти розділити попалам і видалити качан.
Дрібно дрібно нашаткувати капусту.
Моркву і буряк нарізати дуже дрібною соломкою. Саме соломкою, але не на терці, немає! Наріжте дрібною соломкою.
Цибулю нашаткувати тонкими напівкільцями.
Все перекласти в чашу і добре руками перемішати. Трохи руками пом’яти, щоб капуста дала сік.
Тепер робимо маринад:
600 гр води
100 гр оцту 9%
4 ст. л. цукру
1 ст. л. солі
150 гр олії
Все влити в каструлю і поставити на вогонь, довести до кипіння, помішуючи, щоб сухі інгредієнти розчинилися.
Як тільки все закипить, залити цим маринадом капусту. Перемішати. Дати охолонути до кімнатної температури, перекласти в 3х літрову банку ( я переклала в контейнер ), закрити кришкою і прибрати в холодильник на 3-4 дні.
Чудово смачна капуста! Раджу зробити!