Один з найулюбленіших рецептів. Завдяки простоті виконання і невеликого набору додаткових продуктів, огірки не втрачають свого свіжого смаку та аромату, вони залишаються в цілими і хрусткими
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- огірки
- зелень і листя, парасольки кропу
- часник по 3 зубчики в банку
Для розсолу на 1 л води
- сіль, 2 ст.л
- цукор, 1 ст.л
Процес приготування маринованих огірочків
Огірки промиваємо і заливаємо чистою, холодною водою на кілька годин.
Marinating recipes
Порада: я завжди беру невеликі, щільні огірочки, такий «закусочний» варіант.
Укладаємо в банки огірки, заливаємо кип’ятком і накриваємо кришками. Залишаємо на 10 хвилин, зливаємо воду.

Для розсолу вимірюємо на 1 літр води сіль і цукор – виходьте з кількості банок з огірками
У киплячій воді розчиняємо сіль і цукор, доводимо до кипіння.
Заливаємо маринад в банки, в кожну додаємо оцет 70%, 1 ч.л. ( або 7-8 чайних ложок 9% оцту)
Marinating recipes
Закручуємо кришками, перевертаємо і вкутуємо до повного охолодження.

Консервацію зберігаємо в підвалі або в коморі
Коли відкриваєш таку баночку огірочків, відразу з’являється приємний, пряний аромат, закуска просто ідеальна, овочі хрусткі і щільні.