Інгредієнти:
- підчеревина – 1 кг.
- сіль – 1 ч.л.
- цукор – 1/4 ч.л.
- чорний мелений перець – 1/4 ч.л.
- солодка паприка – 1 ч.л.
- часник сушений – 1 ч.л.
- коріандер мелений – 1/2 ч.л.
Приготування:
М’ясо миємо і сушимо. Змішуємо сіль, цукор, перець, солодку паприку, часник і коріандер. Натираємо спеціями шматок підчеревини з усіх боків. Поміщаємо у герметичний поліетиленовий пакет. Кладемо у холодильник на 3 доби. Маринований шматок м’яса виймаємо з холодильника і поміщаємо у духовку при 100 С. на 2 – 2,5 год. Готовому бекону даємо охолонути до кімнатної температури, після цього бажано помістити у холодильник ще на декілька годин.