Ми поділимося інструкцією з приготування м’ясного рулету, смак якого не передати словами! Готується ця холодна закуска досить просто і без зайвої метушні
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media
Інгредієнти для рулету:
- 1,5 кг грудинки
- 1,5 ст. л. солі
- 1 ч. л. коріандру
- 0,5 ч. л. чорного перцю
- 3 зубчики часнику
- 1 ч. л. червоного гострого перцю
Інгредієнти для варіння:
- 2 л води
- 1 ст. л. солі
- 1 цибулина
- 20-30 шт. чорного перцю горошком
- 2 зубчики часнику
- лушпиння з 5 цибулин
- 2 лаврових листка
Інгредієнти для приправи:
- 3 ст. л. соєвого соусу
- 1 ч. л. паприки
- щіпка чорного перцю
- 2 зубчики часнику
Приготування
- Грудинку розріж навпіл, як книжку, не дорізаючи до кінця близько пів сантиметра. Гарненько пройдися по м’ясу молоточком з двох сторін, щоб рулет був м’яким.
- Часник натри на дрібній тертці. Подрібни в ступі коріандр, чорний мелений перець і червоний гострий перець. Подрібнені приправи додай до солі і перемішай.
- Натри м’ясо спеціями з двох сторін, зверху посип м’ясо подрібненим часником. Щільно зверни м’ясо в рулет. Туго перев’яжи рулет кулінарною ниткою. Загорни рулет у харчову плівку, постав у холодильник на ніч маринуватися.
- У великий казан влий воду, додай туди лушпиння 5 цибулин, 1 цибулину, лавровий лист, чорний горошок і зубчики часнику. Коли вода закипить, помісти в казан рулет. Додай столову ложку солі. Вари 1,5 години на повільному вогні. Через 1,5 години переверни рулет і вари ще 1,5 години під закритою кришкою.
- З гарячого готового рулету відразу ж зніми мотузку. В окрему ємність додай подрібнений часник, соєвий соус, паприку і щіпку чорного перцю. Гарненько перемішай приправу, а потім змасти нею готовий рулет.
- Постав рулет настоюватися в холодильник на 2-3 години.
Ось і все, рулет готовий.