Як зазвичай буває, найпростіша страва, виходить найсмачнішим. Ось і ця намазка готується з простих продуктів, а виходить дуже смачно і ароматно.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- масло вершкове — 250 г;
- сирок плавлений м’який — 150 г;
- кріп пучок;
- сіль — 1 ст.л;
- часник, половина головки або ціла за смаком;
- перець.
Процес приготування
Кріп промиваємо і дуже добре просушуємо, щоб на ньому не залишилося і краплі вологи, потім дрібно ріжемо або перебиваємо в блендері.
Часник натираємо на дрібній тертці або пропускаємо через прес або подрібнюємо в блендері.
Порада: плавлений сирок краще брати м’який, головне — щоб продукт був свіжим і якісним.
Вершкове масло розм’якшуємо і з сиром, перебиваємо в блендері.
Додаємо в цю масу часник, зелень, сіль і перець за смаком, ще раз все разом перебиваємо до повної однорідності.
Викладаємо масу в чисті, сухі і стерилізовані банки, накриваємо кришками і зберігаємо цей продукт в холодильнику.
Подаємо до будь-якого хліба або грінок, кабачкових млинців і котлет, використовуємо в якості начинки для баклажанових рулетів.