Смачне, ароматне і ніжне лечо без оцту і олії! З даної кількості інгредієнтів виходить близько 6 літрів готового продукту.
Інгредієнти:
Помідори 5 кг.
Болгарський перець 3 кг.
Сіль 3 стол. ложки
Цукор 300 гр.
Покроковий рецепт приготування:
Помідори помити, пропустити через м’ясорубку, поставити варити протягом 1 години на повільний вогонь, періодично помішуючи. Додати сіль і цукор, проварити ще 30 хвилин.
Болгарський перець помити, очистити від насіння і плодоніжок. Порізати кільцями, якщо перець великий – то півкільцями.
Перекласти підготовлений перець в киплячу томатну суміш, варити 20-25 хвилин, періодично помішуючи. Кипляче лечо розлити в стерильні банки, закатати стерильними кришками.
Лечо готове! Приємного вам апетиту!