Салат з курячою печінкою і плавленим сиром.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- печінка куряча — 500 г;
- яйця — 5 шт;
- морква — 3 шт;
- цибуля — 2 шт;
- огірки солоні — 4 шт;
- сир плавлений — 2 шт;
- олія рослинна — 3 ст.л;
- сіль, перець і зелень за смаком.
Печінку промиваємо в холодній воді, відварюємо з сіллю, перцем горошком і лавровим листом протягом 20 хвилин.
Цибулю ріжемо кубиком, моркву і огірок натираємо на великій тертці.
Цибулю обсмажуємо до напівготовності і додаємо моркву, обсмажуємо до готовності. Моркву ви можете відварити.
Збираємо салат шарами і кожен трохи утрамбовуємо і робимо сіточку з майонезу.
- Перший шар — цибуля з морквою, частину.
- Другий — печінка, частину.
- Третій — огірок.
- Четвертий — цибуля з морквою.
- П’ятий — печінка.
- Шостий — тертий плавлений сир.
- Сьомий — білок тертий.
- Восьмий — жовток тертий.
Прикрашаємо зеленню і ставимо в холодильник на пару годин.
Шари ви можете робити і більше, викладати інгредієнти в довільному порядку, підсолювати за смаком.
Можна також зробити і грибний шар — смажені шампіньйони чудово поєднуються з курячою печінкою.