16 Березня, 2025
Дуже смачний салат “Королівська шуба”, тепер він у мене ще смачніший

Дуже смачний салат “Королівська шуба”, тепер він у мене ще смачніший

Готую смачний салат “Не оселедець під шубою”: набагато смачніший, а замінила лише один інгредієнт.

Покроковий рецепт приготування страви:

  1. Буряки, картоплю, моркву запікаємо в духовці або відварюємо до готовності. Потім овочі остудити, чистити і натерти на великій тертці.
  2. Цибулю дрібно нарізаємо, перекладаємо в глибоку невелику ємність, додаємо 1 ч. ложку солі, 1 ст. ложку цукру, 2 ст. ложки оцту 9% і воду, щоб вона трохи покривала цибулю. Ретельно перемішуємо та маринуємо 30 хвилин, потім зливаємо всю рідину.
  3. Яйця відварюємо та натираємо на великій тертці.
  4. Слабосолону червону рибу дрібно нарізаємо.

ЗБИРАЄМО САЛАТ:

Дно тарілки змащуємо майонезом, щоб перший шар просочився і знизу, і зверху.

ШАР: картопля, злегка солимо і змащуємо майонезом.

ШАР: слабосолона червона риба
ШАР: маринована цибуля.
ШАР: яйця, змащуємо майонезом
ШАР: морква, злегка солимо і змащуємо майонезом
ШАР: буряк, змащуємо майонезом.
Прикрашаємо салат зеленню та червоною ікрою.

Салат “Королівська шуба” стане справжньою прикрасою Новорічного столу. Смачного!

Ось що нам знадобиться:
Слабосолона червона риба – 200 гр.
Буряк – 2 шт.
Морква – 2 шт.
Яйце – 3 шт.
Картопля – 3 шт.
Майонез – за смаком.
Сіль – за смаком.
Для маринованої цибулі:

Цибуля – 1 шт.
Сіль – 1 ч. ложка.
Цукор – 1 ст. ложки.
Оцет 9% – 2 ст. ложки.
Вода – щоб злегка покривала цибулю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *