Салат виходить дуже смачним та прикрасить будь-який стіл. Називається він “Солянка”. Будь-яка господиня з легкістю приготує цей салат. Швидше записуйте рецепт.
Вам необхідно:
Свіжі томати – 1000 грам;
Перець болгарський – 1000 г;
Капуста – 1000 грам;
Морква – 1000 грам;
Цибуля – 500 грам;
Кухонна сіль – 30 грам;
Оцет – 60 мл.;
Олія без запаху – 250 мл.
Як приготувати:
Усі овочі потрібно нарізати квадратиками.
Складіть все в каструлю, додайте все окрім оцту і залиште маринуватися 90 хвилин.
Після салату потрібно проварити 60 хвилин на повільному вогні. Хвилин за 10 до кінця приготування додайте оцет.
Салат розклала у стерильні банки і закатайте.
Після того, як вони охолонуть, відправте їх у льох.
Бажаємо удачі!