Салат із буряка та плавленим сиром – це простий, але дуже смачний салат люблять багато хто. Рецепт легкий, інгредієнти доступні, а страва виходить корисна та апетитна. Салат можна подати до м’яса, птиці чи риби. Вдале поєднання інгредієнтів, ось основний секрет цього салату. Ділюсь рецептом, що сподобався.
Покроковий рецепт приготування страви:
Підготуємо інгредієнти для салату за списком у рецепті. Буряк заздалегідь відварюємо та остуджуємо. Буряк вариться 30-50 хвилин, після чого його потрібно трохи потримати в холодній воді. ПОРАДА: плавлений сир попередньо покладіть у морозилку на 30 хвилин, так сирок буде легше натерти на тертці.
Варений буряк чистимо і натираємо на великій тертці. Перекладаємо в салатник.
У буряк додайте натертий на великій тертці плавлений сир.
Додаємо в салатник подрібнені волоські горіхи.
Додаємо в салат, пропущений через прес зубчик часнику.
Заправляємо салат сметаною, додаємо сіль та перець за смаком. Все перемішуємо.
Смачний салат з буряка з плавленим сиром готовий. Прикрасьте салат подрібненою зеленою цибулею і подайте до столу.
Ось що нам знадобиться:
Буряк – 1 шт.
Сир плавлений – 1 шт.
Волоський горіх – 50 гр.
Часник – 1 зубчик
Сіль за смаком
Перець чорний мелений – за смаком
Для подачі-прикраси:
Цибуля зелена – 1 перо
Для заправки:
Сметана 18% – 3 ст. ложки