Цю страву обов’язково варто приготувати сьогодні на вечерю!
3а матеріалами Життя
Інгредієнти:
- фарш – 500 грам
- сир плавлений
- яйце – 1 штука
- цибуля – 1 штука
- черствий батон
- італійські трави
- зубок часнику
- кріп
- борошно – 1 ст. ложка
Приготування:
- Перекрутити м’ясо з цибулею через м’ясорубку.
- Яйце змішати з розмоченою булочкою.
- Додаємо італійські трави, сіль, перець.
- Формуємо мокрими руками котлетки, обвалюють їх у борошні й обсмажуємо з усіх боків до рум’яної скоринки.
- Змішуємо подрібнений кріп і часник з плавленим сиром.
- Викладаємо сир в сковорідку з котлетами і вливаємо воду.
- Тушкуємо до готовності.
- В кінці додаємо борошно.
Смачного!