17 Вересня, 2025
Ділюсь з вами дуже гарною і ситною закускою, навіть підійде як рагу, відкрив розігрів і поїв. Гречка з овочами.

Ділюсь з вами дуже гарною і ситною закускою, навіть підійде як рагу, відкрив розігрів і поїв. Гречка з овочами.

Ділюсь з вами дуже гарною і ситною закускою, навіть підійде як рагу, відкрив розігрів і поїв. Навіть на роботу можна взяти із собою дуже зручно. Спробуйте, можливо, і вам сподобається.

Інгредієнти:
Морква – 1 кг
Цибуля – 1 кг
Перець солодкий – 1 кг
Помідори – 3 кг
Гречка – 500 гр
Цукор – 200 гр
Сіль – 2 ст.л.
Оцет 6% – 100 гр
Олія соняшникова
Ділюся рецептом приготування:

Перець і цибулю ріжемо кубиками, моркву натираємо на великій тертці, кожен овоч окремо обсмажуємо на олії до золотистого кольору.

Гречку варимо до напівготовності. Помідори пропускаємо через м’ясорубку, солимо і ставимо на вогонь.

Доводимо до кипіння, додаємо цукор, оцет і кип’ятимо ще 5 хвилин.

Додаємо решту овочів і гречку проварюємо ще 40 хвилин.

Гарячий салат розкладаємо по стерилізованим банкам, закручуємо кришками, перевертаємо догори дном і прибираємо під шубу до повного остигання. Вихід із цієї кількості продуктів 10 баночок по 650 гр.

Приємного вам апетиту та гарних заготовок

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *