19 Грудня, 2024
Завжди варю рису трохи більше, щоб на другий день приготувати смачний сніданок для всієї родини

Завжди варю рису трохи більше, щоб на другий день приготувати смачний сніданок для всієї родини

Я дуже економний людина, яка знає ціну грошам. Тому я ніколи не викидаю їжу. Якщо раптом у мене залишається з вечора рис, який за час, проведений в холодильнику, стає дуже смачним, я готую з нього неймовірно апетитне блюдо, яке вся сім’я з радістю їсть за сніданком

Рецепт омлету з рисом

Щоб приготувати такий апетитне страву, нам знадобляться такі інгредієнти:

  • дві склянки відвареного рису;
  • три яйця;
  • зелена цибуля, петрушка або коріандр;
  • головка ріпчастої цибулі;
  • по щіпці орегано, перцю меленого і солі;
  • столова ложка вершкового сиру;
  • шинка;
  • тертий твердий сир;
  • чайна ложечка розпушувача.

Спочатку яйця розбиваємо в миску, збиваємо виделкою і змішуємо з рисом. Потім нарізаємо зелень, змішуємо її з рисом і яйцями

Приправляємо закуску орегано, солимо її і перчимо, а потім додаємо вершковий сир, тертий сир, дрібно нарізану шинку і розпушувач.

Всю цю суміш гарненько перемішуємо і викладаємо на сковороду, змащену олією.

Ємність накриваємо кришкою і даємо омлету смажитися на середньому вогні протягом п’яти хвилин. Потім перевертаємо страву і знову смажимо його під кришкою ще 5 хвилин.

Після цього можна тут же перекладати омлет на тарілку, посипати тертим сиром або рубаною зеленню і подавати до столу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *