Інгредієнти:
На 5 банок об’ємом 0,5 літра
Морква 500 гр.
Ріпчаста цибуля 300 гр.
Солодкий перець 300 гр.
Гострий перець за смаком.
Часник 5 зубчиків.
Сіль 1,5 ст. л.
Цукор 3 ст. л.
Зіра 1 ч. л.
Паприка 1 ч. л.
Коріандр 1 ч. л.
Чорний мелений перець 1/2 ч. л.
Оцет 9% 150 мл.
Олія 150 мл.
Свіжий кріп, петрушка.
Баклажани 1 кг.
Печериці 500 гр.
Eggplant bread
Приготування:
- У велику та глибоку ємність викладаємо моркву натерту на тертці для корейських салатів,
додаємо цибулю нарізану півкільцями, солодкий болгарський перець нарізаний кубиками,
дрібно порізаний гострий стручковий перець та дрібно порізаний часник.
- Потім додаємо сіль, цукор, зіру, паприку, коріандр, чорний мелений перець, 150 мл 9% оцту, олію, зелень (у мене дрібно порізаний свіжий кріп і петрушка), все ретельно перемішуємо і залишаємо на 30 хвилин, щоб овочі промаринувалися і дали сік.Mushroom recipes
Appetizers with eggplant
- Баклажани нарізаємо кубиками, обсмажуємо на олії і додаємо до овочів, так само робимо з печерицями, потім все ретельно перемішуємо і залишаємо на 15 хвилин маринуватися.
- Готовий салат розкладаємо по банках (у мене вийшло 5 банок об’ємом 0,5 літра),
банки ставимо на деко накриваємо кришками і прибираємо в духовку стерилізуватися на 30 хвилин за температури 160 град. банки потрібно ставити у холодну духовку, щоб вони не тріснули!
Eggplant salad
- Банки закриваємо кришками під ключ, укутуємо та залишаємо до повного остигання. Такий салат можна зберігати вдома за кімнатної температури.
Спробуйте приготувати, Вам сподобається.