Цей рулет можна використовувати як основу для різних начинок, та можливості експериментувати безмежні: грибами, помідорами, фаршем та багатьом іншим. Рецепт простий та вдалий, завжди виходить смачно, просто та ситно.
Покроковий рецепт приготування страви:
Для приготування цієї чудової закуски візьмемо 2 молоді кабачки, обріжемо хвостики і натремо їх на великій тертці. Терті кабачки помістимо в миску, посолити і залишити на 10-15 хвилин, щоб вони виділили сік.

У цей час приготуємо тісто. У миску вливаємо 3 яйця, додамо сіль і чорний мелений перець за смаком, потім віночком злегка збиваємо яєчну масу. Додамо 2 ст. ложки сметани та добре перемішаємо.

Минули 10 хвилин кабачки віджимемо від зайвого соку і додамо в яєчну суміш. За бажанням, замість одного кабачка можна використовувати баклажан – результат також буде чудовим. Потім додамо 4 ст. ложки борошна та замішаємо тісто. Консистенція тіста має бути досить густою.

Тісто розкладемо на деку, застеленому папером для випічки. Постараємося рівномірно розподілити тісто по поверхні листа. Якщо вас бентежить якість паперу, рекомендується додатково змастити його олією.

Випікаємо кабачковий корж у попередньо розігрітій до 190 градусів духовці приблизно 20-25 хвилин.
Поки корж готується, приготуємо начинку. Пропустимо 3 зубчики часнику через прес і добре перемішаємо їх із вершковим сиром (наприклад, Violette).
Також наріжемо помідори на тонкі скибочки, подрібніть свіжий зелений базилік.
Готовий корж дістанемо з духовки і дамо повністю охолонути. Потім на одному боці коржа починаємо викладати начинку. Спочатку рівномірно розподіляємо вершковий сир із часником, потім присипаємо його свіжим базиліком і укладаємо шматочки помідорів.

Акуратно скручуємо корж у рулет, загортаємо в харчову плівку та відправляємо у холодильник на 1 годину. Після цього нарізаємо на шматочки та подаємо на стіл.

Кабачковий рулет чудово тримає форму, виходить ніжним, соковитим та дуже смачним. Ця закуска ідеально підійде для святкового столу. Приємного апетиту!
Ось що нам знадобиться:
Корж:
- кабачки – 2 шт. (800 г)
- яйця – 3 шт.
- сметана – 2 ст.л.
- сіль – за смаком
- чорний мелений перець – за смаком
- борошно – 4-5 ст.л.
Начинка:
- сир – 200 г
- часник – 3 зубчики
- помідори – 2-3 шт.
- зелень (базилик) – 3 гілочки