19 Грудня, 2024
Закусочний млинцевий торт «Крабовий острів» – красивий, ніжний і соковитий

Закусочний млинцевий торт «Крабовий острів» – красивий, ніжний і соковитий

Закусочний торт з млинців завжди виходить неймовірно ніжним і соковитим, тому багатьом припаде до смаку. Особливо страва сподобається любителям закусок з крабових паличок.

Тоненькі млинці, перешаровані апетитною начинкою – м-м-м. Смакота! А привабливий зовнішній вигляд торта «Крабовий острів» з успіхом прикрасить будь-який святковий стіл, викликавши як мінімум інтерес і бажання спробувати оригінальну закуску у ваших гостей.

Інгредієнти:

Для млинців:

  • Яйце – 1 шт.
  • Вода – 1,5 ст.
  • Цукровий пісок – 0,5 ст. л
  • Борошно – 1 ст.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Олія – 1 ст. л.

Для начинки:

  • Картопля – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Яйця – 2 шт.
  • Огірок свіжий – 0,5-1 шт.
  • Крабові палички – 50-60 г.
  • Майонез і сіль – за смаком.
  • Зелень – для прикраси.

Стакан – 200 мл. Сковорода діаметром – 15 см.

Із вказаної кількості продуктів виходить невеликий тортик, ділимий приблизно на 6-8 маленьких шматочків.

Як приготувати:

1. Поставте варити картоплю, моркву і яйця, після чого приступайте до приготування млинців. Розбийте яйце, збовтайте і змішайте з водою.

2. Додайте солі і цукор, вмішайте борошно.

3. Повинна вийти однорідна маса на кшталт рідкої сметани. Влийте рослинну олію, ще раз перемішайте і переходите до смаження. Прогрійте на середньому вогні сковороду, змастіть жиром і вилийте невелику кількість тіста, розподіліть по поверхні тонким шаром, нахиляючи посуд в різні боки.

4. Коли поверхня тіста перестане бути сирою, переверніть млинець і обжарте з другої сторони. Посмажте інші млинці. Має вийти 6 штук.

5. Викладіть млинець на тарілку.

6. Картоплю натріть великою теркою і додайте майонез. При необхідності можна посолити масу за смаком.

7. Половину картопляно-майонезної суміші розмажте по поверхні млинця. Друга половина знадобиться пізніше.

Закусочний млинцевий торт «Крабовий острів» - красивий, ніжний і соковитий

8. Натріть моркву.

9. Змішавши морквину з майонезом, розподіліть її по наступному млинцю, яким прикриєте картопляну масу.

Закусочний млинцевий торт «Крабовий острів» - красивий, ніжний і соковитий

10. Подрібніть звичним способом яйця, вмішайте майонез.

11. Накрийте млинцем морквяний шар і ложкою розподіліть яєчну суміш.

Закусочний млинцевий торт «Крабовий острів» - красивий, ніжний і соковитий

12. Натерши великою теркою огірок, відіжміть зайву вологу. Додайте майонез.

13. Огірковий шар буде наступним, після того, як ви покладете млинець на яєчну масу.

Закусочний млинцевий торт «Крабовий острів» - красивий, ніжний і соковитий

14. Прикрийте наступним млинцем і повторіть картопляний шар.

Закусочний млинцевий торт «Крабовий острів» - красивий, ніжний і соковитий

15. Далі крабові палички очистіть від целофанової обгортки. Зріжте з кожної рожеву частина і відкладіть в сторону. Подрібніть білі незабарвлені частини крабових паличок. Додайте майонез.

16. На картопляний шар покладіть останній млинець, змастіть його крабовою масою і покрийте весь торт майонезом.

Закусочний млинцевий торт «Крабовий острів» - красивий, ніжний і соковитий

17. Решту рожевих шматочків від крабових паличок натріть дрібною теркою і отриманою стружкою обсипте тортик.

Закусочний млинцевий торт «Крабовий острів» - красивий, ніжний і соковитий

Після того як закуска настоїться в холодильнику протягом 2-3 годин, її можна прикрашати зеленню і подавати до столу. Закусочний млинцевий торт Крабовий острів готовий!

Закусочний млинцевий торт «Крабовий острів» - красивий, ніжний і соковитий

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *