Курячі гомілки при смаженні звичайним способом часто стають сухуваті. Тому ми будемо готувати їх зовсім новим способом – залляємо гомілки молоком. І смажити будемо не відразу: спочатку згасимо, а вже потім доб’ємося хрусткої скоринки на великому вогні.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами iUkrayina
Інгредієнти:
- 8 великих курячих гомілок
- 2,5 склянки молока
- 2,5 столових ложки пшеничного борошна
- 2,5 столових ложки панірувальних сухарів
- 1 яйце
- Соняшникова олія
- Тмин
- Мелений перець
- Чорний перець
- Перець чилі
- Сіль
- Чебрець
- Куркума
Процес:
Курячі гомілки промиваємо і щільно укладаємо в сковороду з високими бортами. Заливаємо їх 1,5 склянками молока, додаємо ще півсклянки води, кладемо перець, накриваємо кришкою і ставимо на повільний вогонь.
Тим часом змішуємо в глибокій мисці пшеничне борошно, панірувальні сухарі і всі інші зазначені вище спеції.
В окрему миску розбиваємо яйце, наливаємо чверть склянки молока, збовтувати все виделкою
Курці досить постояти під кришкою близько 15-20 хвилин. Потім виймаємо її зі сковороди на окрему страву.
Кожну гомілку ретельно маку в яєчну суміш, потім в паніровці і кладемо на тарілку.
Тепер розігріваємо на сковороді велику кількість олії і просто обсмажуємо курку вже до хрусткої скоринки.
Завдяки молоку м’ясо курки вийшло набагато більш ніжним. Панірування надала скоринці потрібну ступінь прожарювання.