11 Вересня, 2024
Залишилися троє дітей і мати: на Сумщині загинув боєць батальйону для колишніх ув’язнених Олександр Кушнір. Фото Screenshot

Залишилися троє дітей і мати: на Сумщині загинув боєць батальйону для колишніх ув’язнених Олександр Кушнір. Фото

У селі Юнаківка Сумської області під час ведення бойових дій 7 серпня загинув військовослужбовець Олександр Кушніров. Він служив стрілком у стрілецькому спеціалізованому відділенні батальйону “Шквал”.

Нашого захисника 14 серпня поховали у його рідному селі Клепачі на Полтавщині. Про це повідомила пресслужба Лубенської міської ради у Facebookobozrevatel.com

Кушніров Олександр Сергійович народився 22 жовтня 1986 року в Клепачах, там провів дитячі та юнацькі роки. Школу закінчив у сусідньому селі Калайдинці, потім здобув професію тракториста-машиніста у Вороньківському професійно-технічному училищі.

Згодом разом із батьком поїхав на заробітки за кордон. “Завжди був завзятим і цілеспрямованим”, – розповіли представники громади.

Влітку 2024 року розпочав службу у ЗСУ у спеціальному батальйоні для колишніх ув’язнених “Шквал” 47-ї окремої механізованої бригади.

В українця залишилися троє дітей і мама. “Висловлюємо глибокі співчуття родині, друзям, односельцям Кушнірова Олександра Сергійовича. Спочивай із миром, воїне. Царство Небесне тобі та світла пам’ять”, – написали в міськраді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *