18 Грудня, 2024
Запашний домашній хліб, який не кришиться та довго залишається свіжим. А на випікання потрібно обмаль часу 

Запашний домашній хліб, який не кришиться та довго залишається свіжим. А на випікання потрібно обмаль часу 

Ніякий магазинний хліб не замінить домашній, виготовлений власноруч. В свій хліб людина вкладає свою енергетику та любов. Він завжди виходить пухкий, повітряний, ароматний та дуже смачний

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне 6 склянок;
  • Кухонна сіль 2 ч. л.;
  • Дріжджі сухі 1 пакетик;
  • Питна холодна вода 3-3,5 склянки.

Спосіб приготування:

  1. Просіяне борошно перемішайте з сіллю й сухими дріжджами, влийте охолоджену воду та просто перемішайте тісто, місити не потрібно.
  2. Відставте його на 10-12 годин чи залиште до наступного дня, щоб воно піднялося.
  3. Потрусіть на стіл борошно, обваляйте в ньому тісто, місити його не потрібно.
  4. Зробіть з нього конверт та викладіть в форму попередньо обмащену олією.
  5. Розігрійте духовку та випікайте в ній хліб доти, поки не утвориться хрумка й рум’яна скоринка.

Приємного апетиту!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *