21 Липня, 2025
Заправка до супу. Шкодувала взимку, що зробила мало! Без варіння та стерилізації, це моя виручалочка.

Заправка до супу. Шкодувала взимку, що зробила мало! Без варіння та стерилізації, це моя виручалочка.

Заправка до супу на зиму. Взимку це моя паличка-виручалочка. Заправка робиться із свіжих овочів і додається до супів. Нічого не потрібно кип’ятити, додавати оцет і закочувати у банки.

Інгредієнти:

  • Морква -1кг
  • Перець болгарський -1кг
  • Цибуля -1 кг
  • Помідори – 1 кг
  • Зелень кропу та петрушки -1кг
  • Сіль -1 кг

Приготування:

Моркву натираю на великій тертці, перець і цибулю нарізаю кубиками, зелень подрібнюю, а помідори перемелюю блендером

До помідорів додаю сіль. Змішую овочі, додаю зелень і томатну масу з сіллю, все гарно перемішую і розкладаю у стерилізовані банки

Закриваю звичайними кришками. З цієї кількості виходить близько 5 л банок

Взимку додаю до супів чи інших страв. Зберігається довго навіть без холодильника.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *