Заправка до супу на зиму. Взимку це моя паличка-виручалочка. Заправка робиться із свіжих овочів і додається до супів. Нічого не потрібно кип’ятити, додавати оцет і закочувати у банки.
Інгредієнти:
- Морква -1кг
- Перець болгарський -1кг
- Цибуля -1 кг
- Помідори – 1 кг
- Зелень кропу та петрушки -1кг
- Сіль -1 кг
Приготування:
Моркву натираю на великій тертці, перець і цибулю нарізаю кубиками, зелень подрібнюю, а помідори перемелюю блендером
До помідорів додаю сіль. Змішую овочі, додаю зелень і томатну масу з сіллю, все гарно перемішую і розкладаю у стерилізовані банки
Закриваю звичайними кришками. З цієї кількості виходить близько 5 л банок
Взимку додаю до супів чи інших страв. Зберігається довго навіть без холодильника.
Смачного!