22 Грудня, 2024
За святковим столом тільки про цей салат і говорили. Щось новеньке!

За святковим столом тільки про цей салат і говорили. Щось новеньке!

Неймовірно ніжний і простий салат, з ним справиться будь-яка господиня! Цей салатик з фаршированими яйцями виглядає дуже ніжним і багатим, хоча насправді він не дорогий і легкий в приготуванні.

За матеріалами Пошепки

Інгредієнти:

  • Куряче філе — 300 грамів.
  • Морква — 2 шт.
  • Яйце куряче — 6 шт.
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Картопля — 4 шт.
  • Майонез — 1 ч. ложка.
  • Сіль — за смаком.
  • Перець чорний мелений — за смаком.
  • Сир голландський — за смаком.

Приготування:

  1. Спочатку нам потрібно відварити моркву, яйця, картоплю та м’ясо.
  2. Беремо картоплю та моркву і натираємо ці інгредієнті на великій тертці.
  3. М’ясо можна розірвати на невеличкі кусочки руками, або ж нарізати.
  4. Салат потрібно збирати шарами. Варто пам’ятати, що кожен шар потрібно змащувати майонезом.
  5. Для того, щоб смак салату був гоструватий, цибулю нарізаємо кільцями та маринуємо будь-яким зручним для вас способом.
  6. Першим шаром викладаємо — м’ясо, додаємо спеції. Другий шар — картопля. Третім шаром буде — морква. Четвертий шар — маринована цибуля.
  7. Розрізаємо яйця на дві частини та виймаємо акуратно жовток.
  8. Жовтки потрібно змішати разом з майонезом та додати спеції.
  9. Починаємо фарширувати розрізані половинки білка жовтком і викладаємо їх одразу на салат.
  10. Натираємо голландський сир та посипаємо ним салат. Тепер можна подавати його на стіл!
  11. Якщо маєте бажання, то можна в жовток додавати мілко нарізаний кріп та часник.

А ви пробували готувати такий салат?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *