14 Червня, 2025
Зберегаємо свіжий кріп на зиму: ще один новенький метод .НЕ заморозка і не сушка

Зберегаємо свіжий кріп на зиму: ще один новенький метод .НЕ заморозка і не сушка

Такий кріп додасть будь-якій страві «родзинку». Дуже люблю зелень і на городі її величезна кількість, завжди заготовлюю на зиму свій кріп, цибулю. У мене нічого не пропадає. Цей метод мені дуже сподобався, дійсно смачно виходить. Це не заморозка і не сушка.

Кріп потрібно попередньо помити і обсушити. Я зазвичай кріп перекладаю на рушник і на підвіконня (до сонечка), так дуже швидко висихає.

Відрізаю стебла, вони нам не знадобляться. Кріп нарізаю не дрібно і перекладаю в миску.

Нарізаю часник і додаю до зелені. За смаком додаю коріандр, суміш перців.

Додам півтори столові ложки солі. Сіль потрібно брати не йодовану.

Перебиваю все занурювальним блендером. (Можна і звичайним). Виходить однорідна маса зеленого кольору.

Додаю соєвий соус (це за бажанням), але мені з ним дуже подобається, смак виходить цікавіший.

Зберігаю таку приправу в банках від дитячого харчування. Банка і кришка повинні бути чистими і сухими.

Зберігати потрібно в холодильнику. У мене 6 місяців спокійно зберігається. Приправа дуже смачна і підходить до багатьох страв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *