Такий кріп додасть будь-якій страві «родзинку». Дуже люблю зелень і на городі її величезна кількість, завжди заготовлюю на зиму свій кріп, цибулю. У мене нічого не пропадає. Цей метод мені дуже сподобався, дійсно смачно виходить. Це не заморозка і не сушка.
Кріп потрібно попередньо помити і обсушити. Я зазвичай кріп перекладаю на рушник і на підвіконня (до сонечка), так дуже швидко висихає.
Відрізаю стебла, вони нам не знадобляться. Кріп нарізаю не дрібно і перекладаю в миску.
Нарізаю часник і додаю до зелені. За смаком додаю коріандр, суміш перців.

Додам півтори столові ложки солі. Сіль потрібно брати не йодовану.

Перебиваю все занурювальним блендером. (Можна і звичайним). Виходить однорідна маса зеленого кольору.
Додаю соєвий соус (це за бажанням), але мені з ним дуже подобається, смак виходить цікавіший.
Зберігаю таку приправу в банках від дитячого харчування. Банка і кришка повинні бути чистими і сухими.

Зберігати потрібно в холодильнику. У мене 6 місяців спокійно зберігається. Приправа дуже смачна і підходить до багатьох страв.