7 Жовтня, 2024
Здивує всіх хто пробує вперше! Шалено смачний Салат з капусти “по-німецьки”. Зберігається дуже довго

Здивує всіх хто пробує вперше! Шалено смачний Салат з капусти “по-німецьки”. Зберігається дуже довго

Салатна капуста «по-німецьки». Щойно закінчується у холодильнику, рідні просять повторити ще раз. Капуста виходить хрумка і дуже смачна. Можна зберігати в холодильнику до 1 місяця, якщо, звичайно, варто до цього моменту.

Інгредієнти

  • капуста -1,5 кг
  • цибулина – 2шт
  • перець болгарський -1шт
  • гірчиця -1ст.л

Для маринаду:

  • цукор -50г
  • сіль-1ст.л
  • оцет 9%-60мл
  • олія -100мл
  • чорний перець – за смаком

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Свіжу капусту нашаткуємо, вага нашаткованої капусти 1,5 кг.

Наріжемо дрібними кубиками 2 цибулини та один болгарський перець.

У велику миску кладемо капусту, додаємо нарізану цибулю та болгарський перець, добре перемішуємо і злегка мнемо. Відставляємо убік.

У сотейник кладемо 150гр цукру, 1ст.л солі, вливаємо 60мл 9% оцту, 100мл рослинної олії, чорний перець до смаку, перемішуємо і ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння.

Як маринад закипить, знімаємо з вогню і одразу киплячим заливаємо капусту. Перемішуємо, додаємо 1ст.л гірчиці та ще раз перемішуємо.

Перекладаємо в каструлю або контейнер, утрамбовуємо та закриваємо кришкою. Залишаємо на 24 години, щоб капуста настоялася. Потім розкладаємо по банкам і забираємо в холодильник. Зберігається така капуста в холодильнику до 1 місяця, тому сміливо можна готувати побільше

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *