Зазвичай приготування пирога займає досить багато часу, але якщо ви готуєте пиріг схожий на великий та апетитний кекс, то простота, швидкість та успіх вам забезпечені. Таке ніжне частування підійде на будь-який день і абсолютно не потрібно чекати на свято, щоб порадувати себе чимось смачним.

Складові:
- 200 г вершкового масла;
- 200 г цукру;
- 4 яйця;
- 100 мл молока;
- 350 г борошна;
- сіль;
- розпушувач;
- 70 г кураги;
- 150 г банана.
Приготування:
Дамо вершковому маслу постояти за кімнатної температури. Воно не повинно бути розтопленим. Викладаємо його в миску і додаємо 200 г цукру. Збиваємо за допомогою міксера 2-3 хвилини.
Далі додаємо до збитої маси 4 яйця, але не все відразу, а по одному.
В окремій тарілці змішуємо 350 г борошна, сіль, а також 10 г розпушувача. Просіюємо сухі інгредієнти через сито.
У 100 мл молока додаємо трохи більше половини просіяного борошна з розпушувачем. Перемішуємо, доводячи до гладкої масляної однорідної структури.
Додаємо більше борошна, щоб отримати відповідну консистенцію.
Нарізаємо курагу та банан. Вони будуть чудово поєднується в нашому пирозі.
Обережно все перемішуємо за допомогою ложки. І перекладаємо у форму 22 сантиметри.

Стежимо, щоб із боків тісто рівномірно розподілилося.
Ставимо в духовку за температури 180 градусів. Випікати до готовності. У нашому випадку час випічки становив 60 хвилин.

Охолоджуємо і можна їсти. Такий пиріг можна їсти кілька днів. Навіть через дві доби він буде м’яким та вологим. Користуйтеся нашими рецептами, смачного!