5 Вересня, 2025
Змішуємо печінку з огірками та салат майже готовий. Можна їсти в теплому вигляді або охолодженому.

Змішуємо печінку з огірками та салат майже готовий. Можна їсти в теплому вигляді або охолодженому.

Салат з ніжною яловичою печінкою, легко замінить на столі будь-яку повноцінну вечерю. Такий салат зручно готувати хоч щодня, він гарантовано не набридне ні рідним, ні гостям. Його можна подавати і в теплому, і в охолодженому вигляді, а збирається він лише за 4 хвилини.

Ось що нам знадобиться:
Печінка яловича – 600 г
Соєвий соус – 50мл
Гірчиця – 1 ч.
Часник – 3 зубчики
Морква – 2 шт
Цибуля – 2 шт
Соняшникова олія – для смаження
Огірки мариновані – 2-3 шт
Майонез – за смаком
Покроковий рецепт приготування страви:
Печінку ріжемо невеликими шматочками в глибоку миску. Наливаємо до неї соєвий соус, перемішуємо і ставимо поки що убік. Розігріваємо в сковороді трохи олії та обсмажуємо дрібно нарізані цибулю та моркву. Вистачить пари хвилин, потім знімаємо з вогню і ставимо остигати.

Потім обсмажуємо печінку з додаванням гірчиці, тут буде достатньо 4 хвилин, інакше вона стане занадто сухою. Мариновані огірки нарізаємо тонкими скибочками і перекладаємо всі складові салату по окремим мискам.

Потім перекладаємо все в салатницю, пропускаємо через прес часник, додаємо майонез та перемішуємо. Салат готовий до подачі.

Салат вийшов дуже ситним. Його можна подати і замість вечері

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *