М’ясо виходить дуже ніжне, а картопля шалено смачна!
Інгредієнти:
м’ясо – 1.5 кг.
картопля – 1.5 кг
цибуля – 400 г
масло – 200 мл.
сіль – 2 ч.л. з гіркою
перець, коріандр – за смаком
вода – 300 мл. (+ -)
часник – 4 зубчики
зелень – за смаком
приготування:
Нарізаємо м’ясо великими шматками.
Обсмажуємо м’ясо в казані до золотистого кольору на сильному вогні, потім додаємо картоплю і обсмажуємо хвилин 15
Цибулю нарізаємо півкільцями.
Додаємо до м’яса сіль, перець і улюблені спеції.
Тепер засипаємо зверху цибулю, додаємо воду і тушкуємо півгодини.
Потім додаємо часник і зелень, протушуємо хвилини 2.