Смачний салат з найдоступніших продуктів! Готується легко і просто!
Нам знадобиться:
Морква 2 кг
Болгарський перець 300 гр.
Часник 100 гр.
Томатна паста 400 гр.
Цукор 150 гр.
Сіль 2 стол. ложки
Соняшникова олія 250 мл.
Оцет 9% 100 мл.
Чорний мелений перець 0,5 ч. ложки
Покроковий рецепт приготування:
Овочі почистити. Моркву натерти на великій тертці. Часник натерти на дрібній тертці або пропустити через прес. Болгарський перець порізати тонкою соломкою.
Всі інгредієнти з’єднати, перемішати, поставити на вогонь і тушкувати 40 хвилин з моменту закипання, періодично помішуючи. Розкласти салат в стерильні банки, закатати стерильними кришками. Поставити під теплу ковдру до повного охолодження.
Зберігати в темному, прохолодному місці. Смачного