11 Вересня, 2024
З 18:00 до 24:00: Укренерго попередило про нові графіки у п’ятницю

З 18:00 до 24:00: Укренерго попередило про нові графіки у п’ятницю

У п’ятницю, 16 серпня, українці будуть зі світлом протягом усього дня без обмежень

Завтра, 16 серпня, відключення електроенергії не прогнозується. Про це повідомляє прес-служба “Укренерго”.

Споживачів попередили, що за зміни ситуації в енергосистемі – про застосування заходів обмеження споживання буде повідомлено додатково

Крім того, в “Укренерго” закликали українців не вмикати одночасно кілька потужних енергоприладів у період з 18:00 до 24:00.

Рекомендації для споживачів:

Плануйте використання електроенергії: Постарайтеся виконати всі необхідні справи, що вимагають електрики, у години, коли відключення мінімальні або відсутні. Це допоможе вам уникнути незручностей та бути готовими до тимчасових перебоїв.

Зарядіть пристрої: Переконайтеся, що ваші мобільні телефони, ноутбуки та інші пристрої повністю заряджені перед початком вимкнення. Це забезпечить вам зв’язок та доступ до важливої ​​інформації.

Підготуйте альтернативні джерела світла: Заздалегідь підготуйте свічки, ліхтарики та запас батарейок. Це допоможе вам впоратися з тимчасовою відсутністю світла у вечірні та нічні години.

Зверніть увагу на побутову техніку: Відключіть від мережі електроприлади, які можуть бути пошкоджені при раптовому вимкненні електроенергії. Це стосується насамперед складної побутової техніки та електроніки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *